Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Тетяна Калюжна продовжить директорувати у Красноградському інклюзивно-ресурсному центрі міської ради

Тетяна Калюжна продовжить директорувати у Красноградському інклюзивно-ресурсному центрі міської ради

Тетяна Калюжна презентує конкурсній комісії програму розвитку інклюзивно-ресурсного центру на 2021-2023 рр.

Конкурс на заміщення вакантної посади керівника цього закладу відбувся другого червня у відділі освіти Красноградської міської ради. На участь у ньому подававалася одна претендентка — нинішня директорка центру Тетяна Калюжна. На підставі  результатів конкурсних випробувань комісія прийняла рішення рекомендувати сесії міськради затвердити кандидатку на цій посаді.

Під час засідання конкурсного комітету Тетяна Калюжна представила програму розвитку  інклюзивно-ресурсного центру Красноградської міськради Харківської області на період 2021-2023 років, також розв’язала ситуативне завдання, пройшла тестування на знання законодавства у частині надання корекційних послуг та відповіла на запитання членів комісії. Вони стосувалися ресурсів для подальшого  утримання та зміцнення матеріально-технічної бази закладу, напрямків діяльності центру, охоплення населення тощо.

Нагадаємо, у Краснограді інклюзивно-ресурсний центр функціонує з 2018-го року. Основною спеціалізацією закладу є проведення комплексної оцінки з метою визначення особливих освітніх потреб дітей, надання психолого-педагогічних та корекційно-розвиткових послуг хлопцям і дівчатам, які за показниками здоров’я вимагають такої підтримки. Також супровід сімей, у яких виховуються такі дітки. Наразі на обліку центру перебувають 160 дітей, з них 145 пройшли коплексну оцінку, а 15 ще чекають висновків фахівців.

На базі центру корекційні послуги отримують більше тридцяти дітей. Це переважно жителі Красноградської та Наталинської громад. За потребою тут також можуть обслуговуватися діти з усіх населених пунктів Красноградського району. Послуги надаються безкоштовно, оплата праці педагогічних працівників відбувається коштом адресної субвенції з державного бюджету. Підвезення дітей із інших громад здійснюється на підставі угоди з центром обслуговування закладів і установ освіти відділу освіти Красноградської міської ради.

.

Тетяна Калюжна

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page