Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / «Родинні історії війни»: стань учасником акції до Дня перемоги

«Родинні історії війни»: стань учасником акції до Дня перемоги

Поділитися сімейними спогадами, пов’язаними з подіями Другої світової війни, жителям Красноградщини пропонують організатори ініціативи — КЗ «Красноградський Будинок культури». Аби долучитися до акції, необхідно у фейсбуці  на власній сторінці або в приватному повідомленні до ініціаторів заходу опублікувати розповідь із хештегом  #РодинніІсторіїВійни. Найзворушливіші дописи оприлюднять на широкий загал у соціальних мережах.

Формат історії може бути різним: відеоробота чи текст — від короткої інформації до розлогих матеріалів. Основою публікації мають бути родинні перекази та/або спогади очевидців воєнного часу. До кожної розповіді необхідно обов’язково додати фотографії героя/героїв, про яких йдеться в тексті.

Акція «Родинні історії війни» присвячена Дню пам’яті та примирення 8 травня та 76-річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Друга світова війна не оминула жодної української родини. Більш ніж 7 мільйонів українців брали участь у бойових діях, а кожен житель України, відчув на собі усі незгоди воєнних часів. За цими подіями долі конкретних людей. Без їхніх історій наша пам’ять про вогнені сорокові не буде цілісною, — зазначають організатори.

Детальніше про умови акції читайте тут.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page