Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Профілактика пожеж в екосистемах: роз’яснювальна робота з населенням триває

Профілактика пожеж в екосистемах: роз’яснювальна робота з населенням триває

Минулого тижня працівники районного відділу державної служби надзвичайних ситуацій, спільно з представниками ДП ««Красноградське лісове господарство» та органів місцевого самоврядування провели обстеження населених пунктів та об’єктів, які межують з лісовими масивами на території Наталинської сільської та Красноградської міської громад.

Статистика свідчить, що від початку нинішнього року через випалювання сухостою та сміття на Харківщині відбулося близько однієї тисячі пожеж. З настанням теплої та сухої погоди ця ситуація може ще ускладнитися.

Тож під час спілкування з жителями надзвичайники вкотре нагадали громадянам про заборону спалювання сухої трави, стерні та поживних залишків, а також правилами поведінки у разі виникнення загоряння. Такі дії забороняються і на присадибних ділянках та за їхніми межами. Співрозмовникам вручили листівки із інформацією про заходами безпеки й алгоритмом дій у екстрених ситуаціях. Рятувальники сподіваються, що населення дотримуватиметься цих вимог і порад.

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page