Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Полісмени встановили водія, котрий збив пішохода та покинув місце ДТП

Полісмени встановили водія, котрий збив пішохода та покинув місце ДТП

Двадцять третього грудня близько 7-ї години ранку до Красноградського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Піщанка Красноградського району на узбіччі дороги виявлено тіло чоловіка. Медики, що приїхали на місце події, констатували смерть потерпілого.

Сюди  негайно виїхала слідчо-оперативна група, співробітники якої встановили, що 69-річного чоловіка, який рухався вулицею Центральна села Піщанка, збила автівка, водій якої покинув місце події, не надавши потерпілому допомоги.

Поліціянти виявили деталі автомобіля.

 У ході проведення оперативно-розшукових заходів, з допомогою небайдужих красноградців, полісмени протягом години встановили марку автомобіля та водія, який керував нею під час скоєння ДТП. Кермумав автівкою 26-річний красноградець, який згідно з висновком експертизи перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Наразі в рамках відкритого кримінального провадження здійснюються невідкладні слідчі дії та вирішується питання про оголошення водієві підозри й обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами». Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page