Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Перенесення весняних канікул у школах відміняється, замість цього — дистанційне навчання

Перенесення весняних канікул у школах відміняється, замість цього — дистанційне навчання

З 18 березня учні 5 — 11- класів навчатимуться дистанційно, молодші школярі відвідуватимуть заклади освіти в звичайному режимі. Таке рішення напередодні ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, — повідомила низка інтернетресурсів із посиланням на слова заступники директора Департамента науки та освіти ХОДА Володимира Ігнатьєва. Цю інформацію нинішнього ранку підтвердила пресслужба ХОДА.

Скільки триватиме дистанційне навчання в школах не уточнюється. Про це прийматимуть окреме рішення. 

Раніше планувалося, що з 18 до 28 березня включно школярі перебуватимуть на весняних канікулах, а з 29-го березня середня та старша школа працюватимуть дистанційно, а молодша у штатному режимі.

Однак, якщо в початкових класах виявлятимуть випадки СOVID-19, їм також рекомендуватимуть переходити на дистанційну форму навчання.

У звичному режимі навчатимуться учні спеціальних, санаторних закладів, закладів спеціалізованої освіти обласного підпорядкування, навчально-реабілітаційних центрів — за умови дотримання ними відповідних санітарних та протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я учнів.

Закладам професійної та професійно-технічної освіти, фахової передвищої та вищої освіти також рекомендовано перейти на дистанційну форму навчання з 18 березня.

Перехід на дистанційне навчання зумовило погіршення епідемічної ситуації з поширенням коронавірусу.

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page