Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Опалювальний сезон розпочнеться на Красноградщині без затримок

Опалювальний сезон розпочнеться на Красноградщині без затримок

Старт теплопостачання залежатиме від температурних показників атмосферного повітря, борги за транспортування газу місцевого підприємства теплових мереж перед АТ «Харківгаз» на його початок не вплинуть. Про це під час сесії районної ради 22 жовтня сказав профільний заступник голови райдержадміністрації Олександр Машко.

За його словами, напередодні під час наради в Департаменті житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу ХОДА було досягнуто домовленість про врегулювання непростої ситуації. У подібних складних умовах опинилися теплопостачальники майже в усіх регіонах України.

У засіданні взяли участь представники АТ «Харківгаз». Відтак відпрацьовується алгоритм взаємодії у вирішення питання з усіма зацікавленими сторонами.

Наразі заборгованість Красноградського ПТМ перед АТ «Харківгаз» складає майже три мільйони гривень. Під час сесії райради з районного бюджету виділили 300 тисяч гривень у рахунок погашення боргу. Решту суми закумулюють з інших джерел не заборонених законом.

Згідно зі встановленими нормами, пуск тепла до житлового фонду та інших об’єктів відбудеться тоді, коли середньодобова температура атмосферного повітря буде нижчою +8°C упродовж трьох діб.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page