Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Нащедрували для допомоги братам меншим

Нащедрували для допомоги братам меншим

Учні 6-Б класу Красноградського ліцею № 2 під час перебування у ветеринарній клініці

Вихованці 6-Б класу Красноградського ліцею № 2 передали 25 кг крупи для годівлі тварин, які знаходяться під опікою активістів місцевої волонтерської ліги. Кошти для закупівлі корму діти зібрали під час циклу різдвяно-новорічних свят.

— Відомо, що на Щедрий вечір, 13 січня, в українців є традиція навідувався в гості до рідних, друзів, знайомих і співати щедрівки, зичити людям всіляких гараздів. Натомість господарі осель діляться зі щедрівниками смаколиками чи віддячують в інший спосіб. Ми з класом щедрували в рідному начальному закладі та зібрали певну суму коштів. Порадилися і вирішили витратити їх на добру справу — придбати корм для підопічних «Будинку добра» у Краснограді, — розповіла класний керівник школярів Ольга Стадник. — Із соціальних мереж дізналися, що зараз волонтери утримують кілька маленьких цуценят. Також опікуються іншими тваринами. Вони потребують постійного годування та догляду. Отже, продукти для приготування їжі пухнастикам завжди доречні.

Торбинку з крупою учні разом із вчителькою санчатами привезли до ветеринарної клініки, яка співпрацює з Волонтерською лігою. Там для відвідувачів провели невелику екскурсію, познайомили з  чотирилапими пацієнтами.

Такі зустрічі розчулюють і надихають діяти. Напевно, що ця історія матиме продовження.

До теми

Для охочих підтримати безпритульних тварин, представники Волонтерської ліги підготували стенд з фотографіями пухнастиків, які потребують домівки. Він знаходиться на першому поверсі в приміщенні Публічної бібліотеки Красноградської міської ради на вулиці Бєльовській,88. Зі світлин щирими очима дивляться симпатичні цуцики та котики. Вони сподіваються, знайти добрих господарів, точніше … вірних друзів.

Допомогти чотирилапим безхатченкам можна і в інший спосіб — перерахувати кошти на рахунок ГО «Волонтерська ліга». Реквізити:

Картка ПБ — 5169 3305 2313 8870

Найменування отримувача — ГО Волонтерська ліга

Код отримувача — 44013140

Рахунок отримувача — UA 223515330000026000052188052

Назва банку — Харківське ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page