Вторник , 16 Июль 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Нащедрували для допомоги братам меншим

Нащедрували для допомоги братам меншим

Учні 6-Б класу Красноградського ліцею № 2 під час перебування у ветеринарній клініці

Вихованці 6-Б класу Красноградського ліцею № 2 передали 25 кг крупи для годівлі тварин, які знаходяться під опікою активістів місцевої волонтерської ліги. Кошти для закупівлі корму діти зібрали під час циклу різдвяно-новорічних свят.

— Відомо, що на Щедрий вечір, 13 січня, в українців є традиція навідувався в гості до рідних, друзів, знайомих і співати щедрівки, зичити людям всіляких гараздів. Натомість господарі осель діляться зі щедрівниками смаколиками чи віддячують в інший спосіб. Ми з класом щедрували в рідному начальному закладі та зібрали певну суму коштів. Порадилися і вирішили витратити їх на добру справу — придбати корм для підопічних «Будинку добра» у Краснограді, — розповіла класний керівник школярів Ольга Стадник. — Із соціальних мереж дізналися, що зараз волонтери утримують кілька маленьких цуценят. Також опікуються іншими тваринами. Вони потребують постійного годування та догляду. Отже, продукти для приготування їжі пухнастикам завжди доречні.

Торбинку з крупою учні разом із вчителькою санчатами привезли до ветеринарної клініки, яка співпрацює з Волонтерською лігою. Там для відвідувачів провели невелику екскурсію, познайомили з  чотирилапими пацієнтами.

Такі зустрічі розчулюють і надихають діяти. Напевно, що ця історія матиме продовження.

До теми

Для охочих підтримати безпритульних тварин, представники Волонтерської ліги підготували стенд з фотографіями пухнастиків, які потребують домівки. Він знаходиться на першому поверсі в приміщенні Публічної бібліотеки Красноградської міської ради на вулиці Бєльовській,88. Зі світлин щирими очима дивляться симпатичні цуцики та котики. Вони сподіваються, знайти добрих господарів, точніше … вірних друзів.

Допомогти чотирилапим безхатченкам можна і в інший спосіб — перерахувати кошти на рахунок ГО «Волонтерська ліга». Реквізити:

Картка ПБ — 5169 3305 2313 8870

Найменування отримувача — ГО Волонтерська ліга

Код отримувача — 44013140

Рахунок отримувача — UA 223515330000026000052188052

Назва банку — Харківське ГРУ АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page