Вторник , 19 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надати підтримку і в тяжкий час бути поруч

Надати підтримку і в тяжкий час бути поруч

Останнього дня січня відбувся інформаційно-консультаційний захід для жителів с. Миколо-Комишувата Красноградської міської територіальної громади, організований КЗ «Красноградський центр соціальних служб».

Спеціалісти центру розповіли про діяльність мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам різних категорій, запропонувати безкоштовні послуги та надалі можливу підтримку гуманітарними наборами.

Люди ознайомилися із графіками роботи, отримали номери телефонів для консультацій, а також відповіді на чисельні запитання.

Крім того, фахівець Красноградської філії Харківського обласного центру зайнятості поінформувала громадян про стан регіонального ринку праці та вакансії по регіону, зміни в законодавстві про зайнятість, основні послуги зайнятому та незайнятому населенню, онлайн ресурси служби зайнятості, можливість проходження професійного навчання в центрах професійно-технічної освіти, безпосередньо в роботодавця та на освітніх онлайн платформах.

Надані індивідуальні консультації та роз’яснення щодо працевлаштування чи реєстрації в службі зайнятості як безробітних, участі в суспільно корисних роботах, отримання ваучера на навчання тощо.

Такі заходи дають змогу здійснити оцінку потреб сільських жителів, надати кваліфіковану підтримку і в тяжкий час бути поруч, кажуть організатори цієї зустрічі.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page