Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Майже три роки обмеження волі за знущання над батьками

Майже три роки обмеження волі за знущання над батьками

Таке покарання Красноградський районний суд призначив 30-літньому жителю Краснограда за фактом домашнього насильства проти найрідніших людей. Правопорушення, яке вчинив молодик, підлягає під дію статті 126-1 Кримінального кодексу України. Вироком від 10 червня нинішнього року його визнано винним і засуджено до двох років дев’яти місяців обмежень, — йдеться в повідомленні Харківської обласної прокуратури. Наразі документ ще не набув законної сили.

Згідно з вироком між чоловіком та його батьками також затверджено угоду про примирення. Відомо, що молодик мешкав разом із мамою й татом. Упродовж тривалого часу  вчиняв психологічне насильство щодо них. Воно виявлялося в словесних погрозах, приниженні та залякуваннях. Від постійного емоційного тиску у рідних з’явилися проблеми зі здоров’ям, вони перебували у постійному напруженні.

У січні 2021-го чоловіка вже засуджували за ці протиправні дії. Однак суд звільнив його від відбування покарання з випробувальним терміном. Проте за два дні після цього історія в родині повторилася.

Напевно, цього разу засудженому доведеться відповісти за свої ганебні вчинки за всією суворістю закону.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page