Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Кікбоксери Красноградської ДЮСШ вибороли 30 перших місць

Кікбоксери Красноградської ДЮСШ вибороли 30 перших місць

Таким є підсумок обласних змагань з кікбоксингу ISKA для вихованців відділення кікбоксингу «Булат» місцевої дитячо-юнацької спортивної школи. Турнір відбувся 12 грудня в Харкові у спортивному клубі «Організм».

— Від результатів цих змагань залежав відбір для участі в чемпіонаті України, який планується наступної весни. Радіємо, що достойно пройшли це випробування, — зауважив тренер кікбоксерів Сергій Джумайло. — У листопаді також здобули 15 нагород на чемпіонаті світу з карате. Нинішній спортивний сезон фактично завершився. Однак наступний вже на підході. Налаштовані пройти його не менш вдало. Тож активно тренуємося далі.

Сергій Джумайло також поділився мрією, яку має спільно з вихованцями. Вони прагнуть виступити на Чемпіонаті світу з кікбоксингу ISKA. Цей турнір організовуються тільки за кордоном. Останній, проходив нинішньої осені в Німеччині. Місце проведення наступного визначать невдовзі. Наставник та спортсмени сподіваються, що знайдеться спонсор, який допоможе їм спробувати сили в цій спортивній дисципліні на міжнародному рівні.

 

 Фото з архіву СК «Булат»

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page