Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Кубок дружби з баскетболу поїхав у Новомосковськ

Кубок дружби з баскетболу поїхав у Новомосковськ

У фізкультурно-оздоровчому комплексі відділу освіти Красноградської територіальної громади відбувся захопливий турнір з баскетболу, приурочений Дню захисників і захисниць України під патронатом міського голови Світлани Кривенко. Організував змагання відділ  культури, туризму, молоді та спорту міськради за сприяння почесного президента Благодійного фонду ім. Гулого І. М. Євгена Третякова, депутата міської ради Олександра Домнича та Юрія Скубрія.  

Поборотися за почесний трофей мали команди з Краснограда, Валок, Новомосковська та Богодухова. Однак богодухівці на змагання не прибули. Тож помірялися силами три баскетбольні команди (БК). Насамперед гра між БК «Новомосковськ» та БК «Вовчата» (Красноград) завершилася з рахунком 91:75. Новомосковські спортсмени переграли суперників як у першому, так і в другому матчі БК «Валки» — 98:92. І в такий спосіб забезпечили собі перемогу. Третя гра між красноградцями та валківцями визначила володарів другого та третього місць. Матч завершився з рахунком 85:61 на користь місцевих баскетболістів. Отже, «срібло» дісталося «Вовчатам», а «бронза» — у БК «Валки». Кращим гравцем турніру визнано Владислава Лисаненка з БК «Новомосковськ».

Нагороди зі щирими вітаннями та вірою в перемогу наших ЗСУ вручали міський голова Світлана Кривенко і заступник начальника районного центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Іванченко.

Більше — у черговому номері газети «Вісті Красноградщини».

        

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page