Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноград чепуриться до великодніх свят

Красноград чепуриться до великодніх свят

Розчищення узбіччя дороги на вулиці Харківській у Краснограді

Комунальники продовжують упорядковувати території. Результати своєї роботи фіксують на фото, якими діляться на сторінці групи Красноградського комбінату  комунальних підприємств  у фейсбуці.

Робітники трудяться над розчищенням узбіч доріг. Також навели порядок і скосили траву на пагорбі, який тягнеться вздовж так званого «шахівського» спуску.

Вгорі на цьому підвищенні розташувалося старовинне міське кладовище, яке називається Центральне. Сюди, а також на Єврейський цвинтар та кладовище в селищі Куми завезли пісок. Містяни використовують його під час прибирання місць поховань рідних.

Нагадаємо, у неділю, 2 травня, православні християне святкуватимуть Великдень. А у вівторок другого після свята Воскресіння Господнього  тижня звершується особливе загальноцерковне поминання всіх від віку спочилих вірян. Цей день носить назву Радониця – від слова «радість», якою ми ділимося з нашими рідними, душі яких вже у вічності, і вітаємо їх словами «Христос Воскрес!». 

У цей день традиційно  красноградці сім’ями відвідують місця вічного спочинку померлих родичів, аби вшанувати їхню пам’ять. Завчасно до цих відвідин вони проводять генеральне прибирання поховань.

Центральний цвинтар у Краснограді
«Шахівський» пагорб

Фото: Красноградський ККП 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page