Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградці — проти підвищення тарифів

Красноградці — проти підвищення тарифів

Люди категорично виступають проти підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги. У п’ятницю, восьмого січня, небайдужі красноградці зібралися у залі засідань міськради, аби висловити свою стурбованість великими цифрами у платіжках. Ішлося про нові ціни за транспортування газу, використаний газ, скасування пільгової ціни у 90 копійок за кВт/год за перші 100 кВт/год за використану електроенергію, а також високі ціни на  водопостачання.

З містянами спілкувалися голова Красноградської райдержадміністрації Олександр Кайдаш, очільник районної ради Володимир Птишник та міський голова Світлана Кривенко.

Січневі платіжки за тепло відверто шокують, каже одна з жительок міста. Наприклад, плата за обігрів трикімнатної  квартири становить 5 тисяч гривень. Щоб люди змогли оплатити такі тарифи, треба піднімати доходи громадян, а не скорочувати робочі місця, як-от у буровиків. Ще одна пропозиція — усім містом перейти на індивідуальне опалення.

Розмова вийшла відверта та емоційна. Оскільки місцева влада не може впливати на формування цінової політики на газ та електроенергію, збори вирішили підготувати відповідне звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради та народної депутатки України по нашому округу Юлії Світличної. Остаточно цей документ напрацюють у понеділок, 11 січня, спільно з ініціативною групою, місцевими депутатами, головами територіальних громад укрупненого Красноградського району та місцевою владою.  

Тарифи повинні бути адекватними.  

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page