Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградські школярі беруть участь у фестивалі “Лідер року-2021”

Красноградські школярі беруть участь у фестивалі “Лідер року-2021”

Це онлайн-змагання серед представників учнівського самоврядування організували Красноградський центр професійного розвитку педагогічних працівників спільно з центром дитячої та юнацької творчості та організацією Червоного Хреста України. За перемогу змагаються команди зі шкіл міської громади.

— Фестиваль передбачає чотири етапи. На першому учасники підготували відеоролики з візитивкою на тему “Фактор успіху”, а на другому соціальну відеорекламу “ Включи людську свідомість”, — розповіла координатор міської ради старшокласників Олена Чекамова. — Їхню роботу оцінює журі, яке об’єднує членів міської акоціації старшокласників від кожного закладу загальної середньої освіти.  За результатми перших двох турів лідирує команда ліцею № 3, яка набрала 49 балів. На другому місці — Красноградський ліцей №5 з сумою 48,7 балів, а на третьому — Піщанський ліцей, у активі якого  47,5 балів.   Далі розташувалися: ліцей № 1, який зібрав 47,1 балів, ліцей № 2 (44 бали) і ліцей № 4 (38 балів).

Наразі триває третій етап змагання. Команди представили на розсуд журі підбірку відеоблогів на актуальну тематику — поради захисту від коронавірусу, проблему залежності від смартфону, добірку чудес України тощо. Відеороботи учасників розміщуються на сторінці групи “Учнівське самоврядування Красноградщини” у фейсбуці. Лідер цього конкурсу визначатиметься за кількістю лайків, переглядів і репостів. Тож охочі можуть стежити за перебігом турніру та взяти участь у голосуванні за посиланням https://www.facebook.com/groups/334857040974008.

— У фіналі фестивалю відбудеться конкурс запитань за темою “Долю рідного краю пише кожен із нас. Він проводитиметься на платформі Кahoot.it. За його умовами команда повинна зібратися разом. Тож ми плануємо провести його після того, як діти повернуться на заняття у звичайному режимі, — уточнила Олена Чекамова.

Яка команда зрештою переможе, невдовзі дізнаємося.

Фото: https://www.facebook.com/groups/334857040974008.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page