Четверг , 18 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Красноградську ДЮСШ визнали кращою за станом фізичного виховання в закладах системи освіти України

Красноградську ДЮСШ визнали кращою за станом фізичного виховання в закладах системи освіти України

Красноградський міський голова Світлана Кривенко і директор ДЮСШ Володимир Прохватило

Дитячо-юнацька спортивна школа Красноградської міської ради здобула перемогу у Всеукраїнському огляді-конкурсі на кращий стан фізичного виховання в ДЮСШ та спеціалізованих дитячо-юнацьких школах олімпійського резерву. Двадцять другого грудня з цим високим результатом колектив школи привітала міський голова Світлана Кривенко. Вона вручила відзнаку директору ДЮСШ Володимиру Прохватилу. Також у якості винагороди для потреб закладу закуплять необхідний інвентар. Витрати профінансує міський бюджет.

Під час конкурсу оцінювалися організація навчально-тренувальної, виховної,  спортивно-масової та іншої діяльності ДЮСШ. До уваги бралася взаємодія з батьками вихованців, співпраця із іншими закладами освіти та організаціями. Окремо оцінювалася наявність спортивних споруд та інших приміщень для занять фізичною культурою, електронної бази даних щодо фізичного виховання, присвоєння спортивних звань, участь у змагання, медичне обслуговування, оздоровлення дітей та інші критерії. 

Красноградська ДЮСШ спершу перемогла на регіональному етапі серед  закладів освіти Харківської області, а згодом і на всеукраїнському рівні.

Детальніше про подію читайте в одному з наступних номерів районної газети  «Вісті Красноградщини».

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page