Четверг , 25 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / Коронавірус на Красноградщині проник у школи і дитячі садки

Коронавірус на Красноградщині проник у школи і дитячі садки

На 28 вересня діагноз СOVID-19 підтвердився у кількох вчителів і вихователів місцевих закладів освіти, на самоізоляції перебував 131 учень. Також спостерігається тенденція до збільшення захворюваності дітей і педагогів, — про це під час щотижневої апаратної наради в райдержадміністрації повідомила начальник відділу освіти КРДА Антоніна Турова.

З 25 вересня на найближчі 14 днів  призупинив роботу Добренський НВК. Там коронавірус діагностували у одного з педагогів, ще семеро під підозрою.

У Хрестищенському ЗЗСО І-ІІІ ст.  коронавірусну інфекцію підозрюють в одного з учнів одинадцятого класу, відтак  ізолювали всіх його однокласників. Також у НВК № 3 на самоізоляцію відправили 9-А клас. Причина схожа: в одного зі школярів підозра на коронавірус.

У Зорянському ЗЗСО на СOVID-19 захворіла одна з педагогів. На лікарняний вона пішла ще з 12 вересня через інше захворювання, а згодом у неї виявили коронавірус. Через те, що контакту з дітьми не було, школа працює в штатному режимі.

Натомість у ДНЗ № 17 тимчасово не працюють дві групи. У одного вихователя СОVID-19, у іншого підозра на інфекцію.

За словами Антоніни Турової, моніторинг відвідуваності шкіл і дитсадків відбувається постійно. Ситуація склалася серйозна, але контрольована.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page