Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / За три вихідні дні зафіксували 5 смертей від COVID-19

За три вихідні дні зафіксували 5 смертей від COVID-19

 

Таку сумну статистику навела кореспондентці «ВК» директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» (ЦРЛ) Ганна Васенко.

Від ускладнень коронавірусної інфекції померла жителька Сахновщини і четверо мешканців Кегичівщини. Усі вони старші 60 років й були обтяжені хронічними захворюваннями.

На понеділок, 28 грудня, у стаціонарі ЦРЛ перебувають 58 пацієнтів із підтвердженим діагнозом «COVID-19» та 15 осіб — з підозрою на коронавірусну інфекцію. За словами головної лікарки, перебіг COVID-19 стає важчим. Є випадки повторного зараження. Люди, які хворіли на ковід у серпні-вересні, зараз знову підхопили небезпечний вірус.

На амбулаторному лікуванні наразі знаходяться 43 ковідних пацієнти, доповнює інформацію в.о. директора КНП «Центр медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслана Равлюк. Тільки за минулу п’ятницю у чотирнадцяти осіб COVID-19 виявлено вперше.       

Наближаються новорічні та Різдвяні свята. Тож головні лікарки радять землякам провести їх у тісному родинному колі. Дослухайтеся до них. Бережіть себе та своїх рідних і будьте здорові.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page