Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / За тиждень через обстріли у Харкові зруйновано п’ять освітніх закладів

За тиждень через обстріли у Харкові зруйновано п’ять освітніх закладів

За час війни у Харківській області зруйновано понад 2500 житлових будинків — приватних, багатоповерхівок, адмінбудівель.

За тиждень у Харкові зруйновано внаслідок обстрілів п’ять освітніх закладів. З початку війни російські окупанти зруйнували понад 200 шкіл у Харківській області. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у Національному телемарафоні.

«Якщо ми говоримо про житловий фонд, то це більше 2500 житлових будинків зруйновано по всій області. І це не лише одноповерхові приватні будинки, це — багатоповерхівки, багатопід’їздні, багатоквартирні житлові будинки, це критична інфраструктура, яку ми намагаємося відновити 24 години на сім фактично. Це адміністративні будівлі. Це будівлі органів державної влади, закладів культури, освіти. У нас за останній тиждень лише у місті Харкові зруйновано п’ять освітніх закладів (п’ять шкіл). І якщо порахувати з 24-го, то це більше 200 шкіл у нас зруйновано по всій безпосередньо області», — сказав Олег Синєгубов.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page