Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / За минулий тиждень 52 пацієнти з COVID-19 і 4 летальні випадки

За минулий тиждень 52 пацієнти з COVID-19 і 4 летальні випадки

Таку інформацію оприлюднила під час понеділкової апаратної наради в райдержадміністрації директорка КНП «Красноградська центральна районна лікарня» Ганна Васенко

Фахівчиня пояснила, що за період з квітня до цього часу в райлікарні перебувало 543 пацієнти з підтвердженим діагнозом «COVID-19», зокрема чотири вагітні жінки та шестеро дітей. Зафіксовано 57 летальних випадків від коронавірусної інфекції. Однак кількість смертей не перевищує середній показник по Україні.

За словами директорки КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району» Руслани Равлюк, п’ятдесят осіб з корона вірусом наразі перебувають на амбулаторному лікуванні. Усі вони знаходяться під наглядом сімейних лікарів. Якщо стан важкий, хворого на COVID-19 госпіталізують до лікарні.        

Попереду — новорічні та Різдвяні свята. Жителям району важливо дотримуватися карантинних обмежень. Кожна людина може бути носієм коронавірусної інфекції. Тому не варто збиратися великими компаніями у закритих приміщеннях. З рідними краще зустрітися на свіжому повітрі, прогулятися до ялинки чи просто парком.

Якщо ви занедужали, не зволікайте, не займайтеся самолікуванням, а одразу звертайтеся до сімейного лікаря. Бо ж наше здоров’я залежить і від нас самих.         

 

 

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page