Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / До кінця грудня Красноградський ліцей № 4 працюватиме дистанційно

До кінця грудня Красноградський ліцей № 4 працюватиме дистанційно

Про це під час XXVII позачергової сесії міської ради сьомого грудня повідомила начальник відділу освіти Антоніна Турова. З другого семестру навчального року 2021/2022 заклад освіти повернеться до звичної форми навчання.

Таке рішення було прийняте у зв’язку з проведенням у ліцеї ремонтних робіт за проєктом «Спроможна школа для кращих результатів». Підставою для ухвали є стаття 55 ЗУ «Про освіту», згідно з якою батьки учнів мають право обирати заклад освіти, освітню програму, вид і форму здобуття дітьми знань.

Нагадаємо, реалізація згаданого проєкту розпочалася в закладі освіти торік. Тоді з державного бюджету надійшов перший фінансовий транш. Цим коштом у будівлі школи капітально відремонтували покрівлю Другий транш місцевий бюджет отримав наприкінці вересня 2021 року. Відразу було оголошено тендер на продовження ремонту. Він передбачає оновлення внутрішніх туалетів і системи опалення. Двадцять дев’ятого листопада уклали відповідний договір з підрядником. Майже відразу він приступив до виконання завдань за проєктною заявкою. Наразі проведення робіт несумісне з організацією освітнього процесу. Тому вирішили тимчасово перевести заклад на віддалене навчання.

 

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page