Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Допомога лікарні від благодійників і королівської родини

Допомога лікарні від благодійників і королівської родини

Нещодавно КНП «Красноградська центральна районна лікарня» отримало спеціалізований медичний автомобіль і наркозний апарат. Це допомога БФ «Харків з тобою» та благодійної організації British-Ukrainian Aid, діяльністю якої опікується  королева Великобританії та принц Чарльз. Вони тісно співпрацюють із Національною службою  здоров’я України. Це дозволило забезпечити спецтранспортом і обладнанням кілька лікувальних закладів у Харківській і Полтавській областях. Тепер пощастило і Красноградській ЦРЛ.

— Оновлення транспортного парку лікарні – питання актуальне. Наразі переважно маємо автівки, що експлуатуються давно. Із шести одиниць відносно нових лише дві, — пояснила директорка закладу Ганна Васенко. – Тож коли передставник благодійної організації «Харків з тобою» поцікавився нашими потребами, ми, звичайно, замовили сеціалізований автомобіль.

Це ж стосувалося й наркозного апарату. Якшо апаратів для штучної вентиляції легень у райлікарні 12, і великої необхідності в них медзаклад не відчуває, то наркозних лише два. Тож такому подарунку в райлікарні раді.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page