Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Для завершення реконструкції приміщення Наталинського ліцею виділять додаткові кошти

Для завершення реконструкції приміщення Наталинського ліцею виділять додаткові кошти

Таке рішення ухвалила днями регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, які реалізуються коштом Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР), — повідомила пресслужба Харківської облдержадміністрації.

Додаткове фінансування пропонують  забезпечити за рахунок перерозподілу коштів ДФРР завдяки економії на інших об’єктах-учасниках програми..

Нагадаємо, проєкт реконструкції Наталинського ліцею реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Наразі тривають роботи з добудови основної будівлі школи. Там згодом розмістяться чотири навчальні класи,  спортивна та актова зала.   Додаткові кошти планують спрямувати для виконання цих завдань.

Як ми повідомляли раніше, до Дня знань, 1 вересня, у Наталиному запросили дітей до оновленої школи. До початку нового 2020/2021 навчального року в двоповерховому приміщенні навчального закладу капітально відремонтували внутрішні кімнати, замінили систему опалення та електропостачання, утеплили фасад тощо. Сучасного вигляду набуло й шкільне подвір’я. Тепер його прикрашають дизайнерські клумби.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page