Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Дитсадок № 17 відкрив двері для вихованців

Дитсадок № 17 відкрив двері для вихованців

З 8 вересня в дошкільному навчальному закладі працюють одинадцять вікових груп, готові прийняти маленьких відвідувачів.

Тривала перерва в роботі дитсадка була пов’язана  з капітальним ремонтом харчового блоку. Він проводився в рамках обласного конкурсу мініпроєктів «Разом в майбутнє». У приміщенні наново оздобили плиткою стіни та підлогу, змонтували сучасну систему електропостачання. ДНЗ № 17 знаходиться під патронатом міськради. Міський бюджет додатково профінансував закупівлю сучасних секцій для миття посуду, обробних столів, господарських  шаф тощо.

— Ми раді знову бачити своїх вихованців у стінах нашого закладу, — сказала завідувачка ДНЗ № 17 Оксана Богатирьова. – Садочок працює в умовах адаптивного карантину. Для малят та колективу створені всі умови, аби їхнє перебування тут було безпечним.

Щод потрапити на територію дитсадка, малюки та персонал обов’язково проходять вранці процедуру вимірювання температури. Протягом дня температурний скринінг відбувається кожні чотири години. Також щодві години з додаванням дезінфекторів обробляються всі поверхні. Приміщення регулярно провітрюються. Після занять та наприкінці робочого дня у кімнатах проводять вологе прибирання.

За словами Оксани Богатирьової, необхідними запобіжними засобами, зокрема паперовими рушниками та рідким милом для миття рук дітям, дитсадок наразі забезпечений.

Фото з архіву ДНЗ № 17

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page