Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / «Диво для друга», або Допоможімо Ксенії Порощай разом

«Диво для друга», або Допоможімо Ксенії Порощай разом

«Диво для друга». Під такою назвою в Будинку техніки сьогодні відбулася благодійна різдвяна вистава дитячого театру естради «Вернісаж» Будинку техніки БУ «Укрбургаз».

Красноградці, що завітали на показ спектаклю, долучилися до збору коштів на лікування юної містянки Ксенії Порощай. Доброчинну акцію вернісажівці організували спільно з районною організацією Товариства Червоного Хреста. Перед виставою до присутніх у залі з теплими словами вітань і щирої подяки звернулася Красноградський міський голова Світлана Кривенко.

Талановиті актори зіграли для своїх земляків чудову і повчальну казку, у якій добро перемагає зло. Чарівне дійство, красиві декорації і костюми — усе це створило неперевершену атмосферу свята. А благородна дитяча мета дозволила зібрати для Ксенії Порощай 7 192 гривні. Ці кошти представники Червоного Хреста передали матусі дівчинки.

Однак наразі цього замало. Адже у Ксенії складна патологія хребта. Діагноз: лівобічний поперековий сколіоз IV ступеня; вкорочення лівої нижньої кінцівки до 3 сантиметрів. Згідно з консультативним висновком, потрібне оперативне втручання. За словами Тимченко Василини, матері дівчини, операцію призначено на кінець лютого і коштуватиме вона 300 тисяч гривень.

Допомогти Ксенії може кожен із нас. Подаруймо дівчинці шанс на здорове життя!

Картки Тимченко Василини:

ПриватБанк — 5168 7554 4748 1769;

Ощадбанк — 5167 4900 7365 3967.     

   

           

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page