Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Гаряча лінія для допомоги тваринам-безхатченкам запрацювала в Краснограді

Гаряча лінія для допомоги тваринам-безхатченкам запрацювала в Краснограді

Таку форму оперативного реагування для порятунку братів менших, які опинилися в скрутних обставинах, започаткували учасники молодіжної громадської організації «Волонтерська ліга».

Якщо ви помітили на вулиці покинуту напризволяще тварину або домашнього улюбленця, який загубився, стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, в якій постраждав пухнастий безхатько, чи будь-якої іншої надзвичайної ситуації телефонуйте— +38(099)716-50-57.

— За цим номером на зв’язок із вами вийде один із волонтерів, якому ви можете повідомити про інцидент та визначитися з подальшими діями, — розповідає представниця ГО «Волонтерська ліга» Наталія Гришина. — Водночас ми розраховуємо на тісну співпрацю з населенням щодо соціального супроводу безпритульних чотирилапих друзів. Нам потрібні опікуни-добровольці, які зможуть на кілька днів залишити в себе тварину для перетримки після хірургічної операції, пошуку господарів тощо. У організації відкритий рахунок для збору  благодійних внесків. Тож ми готові компенсувати опікунам витрати для годівлі та догляду за пухнастиками, яких вони тимчасово прихистили.

Нагадаємо, «Волонтерську лігу» заснували волонтери молодіжного хабу «RedHub», який уже три роки діє при КЗ «Публічна бібліотека Красноградської міської ради». Піклування про тварин-безхатьок є одним із ключових напрямків їхньої діяльності. У грудні минулого року організація була офіційно зареєстрована.

Як ми повідомляли раніше, нині ГО «Волонтерська Ліга» реалізує акцію «Прилаштуй100» Під її егідою планується знайти нові сім’ї для сотні безпритульних котів і собак різного віку. Ця ініціатива здійснюється в рамках проєкту, спрямованого на неформальну освіту активістів з тематики благодійної та волонтерської активності за підтримки Британської ради в Україні.

Медична та інша необхідна допомога тваринам надається коштом благодійних внесків. Перерахувати їх можна за такими реквізитами:

рахунок UA223515330000026000052188052

код ЄДРПОУ 44013140,

МФО 351533,

АТ КБ «ПРИВАТБАНК»

Або поповнення картки ПриватБанк 5169330523138870

Долучаймося, адже добро завжди повертається сторицею.

 

Зображення до публікації: ГО «Волонтерська ліга»

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page