Пятница , 19 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Відбулася товариська зустріч з футболу серед гравців 45+

Відбулася товариська зустріч з футболу серед гравців 45+

Останньої суботи жовтня у фізкультурно-оздоровчому комплексі відділу освіти Красноградської міської ради зібралися шанувальники футболу. Справедливо кажуть, що для цієї гри вікових обмежень не існує. Сьогодні вболівальники мали змогу ще раз у цьому переконатися. На поле вийшли спортсмени кому за сорок п’ять, з колосальним досвідом і практикою. Для них футбол назавжди залишиться в серці.

З вітальним словом до учасників змагань звернулася очільниця Красноградської громади Світлана Кривенко. Вона побажала перемоги найсильнішій команді. А оскільки товариська зустріч була присвячена захисникам України, які мужньо боронять її від російських окупантів, пам’ять тих, хто поліг на фронтах, вшанували хвилиною мовчання.

І перший удар по м’ячу довірили синові вояка — дев’ятирічному Єгорові. Хлопчик з честю виконав цю почесну місію.    

У запеклому двобої зійшлися «Факел» Красноград  та ФК «Колос» Сахновщина. Гравці продемонстрували безкомпромісну боротьбу, а вболівальники отримали масу емоцій. Завершився матч з рахунком 3:0 на користь гостей з Сахновщини. Нашій команді не вистачило фізичної сили, кажуть фани. Та й тренуватися потрібно частіше. Отож Кубок дістався ФК «Колос» Сахновщина. Красноградці — срібні призери турніру.

Організатор цієї гри Олександр Найдюк щиро вдячний міському голові Світлані Кривенко та почесному президентові Благодійного фонду ім. Героя України Гулого І. М. Євгену Третякову за допомогу в проведенні турніру.    

    

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page