Пятница , 29 Март 2024
На головну / Uncategorized / Внаслідок російського обстрілу на Харківщині постраждала матір із двома дітьми

Внаслідок російського обстрілу на Харківщині постраждала матір із двома дітьми

Окупанти продовжують терор мирного населення міст і сіл Харківської області, що розташовані біля лінії зіткнення та кордону з рф.

Протягом минулої доби ворог обстрілював міста Куп’янськ та Вовчанськ, а також населені пункти Куп’янського, Чугуївського та Харківського районів, поінформував начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в с. Петропавлівка Куп’янського району внаслідок російського обстрілу поранення отримала 25-річна матір та двоє дітей – 4-річний хлопчик і 6-річна дівчинка. Стан матері оцінюють як середній, діти –  у важкому стані.

Крім того, в Куп’янському районі з пораненнями госпіталізовано чоловіків 76 та 62 років. У Чугуївському районі зазнав поранень і був шпиталізований 70-річний чоловік.

Триває гуманітарне розмінування звільнених територій. За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знешкодили 1 216 вибухонебезпечних предметів.

Однак мінна небезпека залишається високою. Вчора біля с. Липці Харківського району на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік. Олег Синєгубов вчергове закликав усіх до обережності.

 

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Читайте в наступному номері

8 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page