Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Вихованці «Булату» завоювали чергові нагороди

Вихованці «Булату» завоювали чергові нагороди

Вихованці «Булату» з іншими учасниками чемпіонату Європи з козацького двобою

Спортсмени відділення кікбоксингу Красноградської дитячо-юнацької школи вдало виступили на Чемпіонаті  Європи з козацького двобою та Першості України з кікбоксингу WPKA . Обидва турніри відбулися у період із 22 до 25 квітня у Харкові. Про перебіг і результат змагань розповів наставник бійців Сергій Джумайло.

— У чемпіонаті Європи з козацького двобою взяли участь представники Турції, Грузії, Азербайджану, Молдови та ще кількох країн. Серед інших Україну представляли вісімнадцять вихованців «Булату». Ми виступали в різних видах змагань та вікових категоріях від семи до вісімнадцяти років. Разом хлопці та дівчата вибороли 24 нагороди, — повідомив він. — Тринадцять учасників посіли перші місця. П’ятеро піднялися на другу сходинку п’єдесталу та шестеро стали бронзовими призерами.

Золото до скарбнички власних досягнень додали: Дмитро Скрипник, Володимир Гнідий, Михайло Резніченко, Михайло Калашнік, Кіра Ткаленко, Олег Бойко, Ростислав Чичун, Данило Гуляєв, Максим Рещиков. Дванадцятирічний Іван Решитило та чотирнадцятирічний Владислав Крихтін завоювали по дві медалі найвищої проби. Також призерами стали Максим Жидков, Данило Андреєв, Ніна Гнилянська, Володимир Москаленко, Дмитро Василенко, Вадим Луговий і Денис Колодій.

— Цей турнір вчергове дозволив нам випробувати свої сили на міжнародному рівні і загальний результат показав, що ми розвиваємося в правильному напрямку, — зауважив тренер булатівців Сергій Джумайло. — Для підтримання у вихованців гарної спортивної форми тренування не припиняємо навіть під час червоної зони карантину, заняття проводимо онлайн на платформі  Zoom. Призові місця, які вони здобули на чемпіонаті Європи — додаткові бонусі для присвоєння їм у подальшому спортивних звань і розрядів.

Фактично одночасно з виступами на змаганнях європейського рівня, ще одна група вихованців «Булату»  виборювала нагороди у чемпіонаті України з кікбоксингу WPKA. Між собою там суперничали представники з понад 600 вітчизняних спортивних клубів, які спеціалізуються на цій спортивній дисципліні.

— Протистояння було надзвичайно напруженим. Траплялися як гіркі поразки, так і яскраві та швидкі або навпаки вольові перемоги. Підсумок поєдинків для нас – двадцять призових місць, — уточнив Сергій Джумайло. — Володарями нагород різного гатунку стали: Денис Колодій, Денис Безнос, Владислав Шевчук, Агіль Магаррамов, Максим Трофименко, Давид Ільченко, Артем Анахін, Анастасяі Камок, Алекс Анахін, Максим Рещиков, Кирило Махота, Даніїл Щемур, Дмитро Резніченко, Назар Осипенко, Владислав Цибульник і Владислав Луговий.

Поєдинок під час чемпіонатц України з кікбоксинку WPKA

За словами тренера спортсменів, сезон ще триває. Наближається чемпіонат України з карате і кікбоксингу. Участь булатівців у цьому турнірі залежатиме від рівня їхньої підготовки. Під час тренувань у відділеному форматі досягти оптимальної форми складніше. Тож Сергій Джумайло сподівається, що невдовзі вихованці повернуться до занять у спортивній залі.

Фото з архіву Сергія Джумайла

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page