Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Визначився переможець міського фестивалю-конкурсу «Лідер року-2021»

Визначився переможець міського фестивалю-конкурсу «Лідер року-2021»

На фото (зліва направо): голова Красноградської міської асоціації старшокласників Дмитро Давидченко разом із учасниками команди-переможниці фестивалю із ліцею № 5:  Вадимом Гарбузовим, Софією Гринів, Артемом Руденко, Ярославом Золотим, Денисом Перепелицею та Олексієм Асєєвим

У ньому взяли участь команди старшокласників закладів загальної середньої освіти Красноградської міської ради. Церемонія нагородження відбулася 21 травня на подвір’ї Центру дитячої та юнацької творчості в Краснограді.

Через карантинні обмеження фестиваль-конкурс «Лідер року-2021» проводився онлайн. Учасники здолали три випробування — підготували відеовізитівку команди, відзняли соціальну рекламу та відеоблоги на актуальну тематику.  Як ми вже повідомляли раніше, своїми роботами вони ділилася на сторінці групи“Учнівське самоврядування Красноградщини” у фейсбуці. Кожна з них оцінювалася певною кількістю балів. У підсумку найбільше їх назбиралося у команди «САМ»  Красноградського ліцею № 5. Її назву ліцеїсти розшифровують як спілка активної молоді.

Завдяки цьому фестивалю ми змогли підняти низку важливих тем — булінгу в дитячих колективах, насильства в сім’ї, поширення ВІЛ/СНІДу, — говорять переможці. – Якщо нам вдалося привернути увагу інших людей до цих проблем  — це і є справжня перемога.  Кожне змагання передбачає  новий досвід. Спільна справа згуртовує. Ми сильні, коли єдині. У команді це добре відчувається.

Щодо призерів фестивалю, то перше місце поділили представники ліцеїв № 1 та № 3, які заробили майже однакову суму балів. Другий результат  у вихованців  Піщанського ліцею, третій — в учнів із  ліцею № 2.

— Лідер року — це конкурс командної роботи. Бути лідером — не означає бути першим, головне мати поруч міцну команду однодумців, — нагадала основну ідею конкурсу координатор міської асоціації старшокласників «Сузір’я Олена Чекамова. — Приємно, що ви правильно зрозуміли головний задум конкурсного змагання. Діяли злагоджено і дружно, відтак маєте гарний результат.

Співорганізаторами фестивалю конкурсу разом із РЦДЮТ виступили Красноградський центр професійного розвитку педагогічних працівників та районний осередок організації Червоного Хреста України.

Переможцям і призерам фестивалю волонтерка  Червоного Хреста Олена Болкун разом із консультанткою центру професійного розвитку педагогічних працівників Надією Водницькою вручили відзнаки та подарунки. Також подякою за участь відзначили команду ліцею № 4, яка залишилася поза призовими місцями. Для підтримки командного духу всіх юнаків і дівчат преміювали смаколиками.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page