Вторник , 16 Июль 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / «Великоднє диво-2021»: призерам і переможцям конкурсу вручили відзнаки

«Великоднє диво-2021»: призерам і переможцям конкурсу вручили відзнаки

Попри карантинні обмеження цьогоріч районне громадське об’єднання «Традиція» не відмовилося від проведення фестивалю, який останніми роками набув популярності у краян. Лише перевело його в онлайн-формат. Для участі у конкурсі красноградці надіслали фотографії 57 робіт, виконаних у різних техніках декоративно-прикладного мистецтва. Церемонія нагородження призерів відбулася 11 травня в актовій залі КЗ «Красноградська публічна бібліотека».

— Роботи кожного з вас  унікальні та чарівні по-своєму, відтак журі було нелегко обрати з усього розмаїття кращі з кращих, — сказала голова правління ГО «Традиція» Олена Вербнікова, вітаючи конкурсантів. — Хотілося відзначити всіх.  Ми щиро вдячні депутату районної ради, голові фракції «Блок Світличної «Разом!» Євгену Третякову за спонсорську допомогу в придбанні призів для преміювання учасників творчого змагання. До слова, Євген Андрійович постійно підтримує наші ініціативи.  Завдяки його підтримці навіть у такий скрутний час маємо можливість влаштувати нинішнє свято творчості.

Нагороди переможцям і учасникам вручала помічник-консультат народного депутата України Юлії Світличної Анастасія Рябокінь.

Учасників відзначили подяками та пам’ятними подарунками.

Фестиваль-конкурс «Великоднє диво-2021» проводився в кількох номінаціях: великодній сувенір, пасхальна іграшка, пасхальна лялька, пасхальна картина, пасхальний букет і сучасна писанка. У творчому змаганні брали участь як індивідуальні, так і колективні роботи. Переможцям у кожній номінації вручили цінні призи. Так місцева майстриня Олена Моргун завоювала відразу дві нагороди: за ляльку «Ангел» та картину «Наталинський Свято-Торїцький храм».

Також спеціальними нагородами преміювали окремих учасників. Містянка Наталія Сивір, яка була найстаршим учасником конкурсу, отримала звання «Митець-берегиня». А шестирічний Артем Гармаш, навпаки, став наймолодшим митцем. Приз-симпатій здобула колективна робота «Великоднє диво-дерево» закладу дошкільної освіти № 17. У соціальних мережах вона отримала найбільшу кількість схвальних відгуків. Митцями у перспективі назвали наймолодший колектив творчий колектив – вихованців середньої групи 1 ЗДО Наталинського ліцею.

«Зірку таланту» від ГО «Традиція» тепер мають за індивідуальні роботи Анна Чала, Тетяна Науменко, Артем Гармаш і Аліна Пугач, а за колективну – дитсадок № 17.

У загальному підсумку відзнаки різного формату отримали майже тридцять творчих робіт.

—  Дякуємо всім учасникам за активність, а нашим партнерам за спонсорську допомогу, — підсумувала свято Олена Вербнікова. —Розвивайте і примножуйте свої таланти. Беріть участь у конкурсах. До нових зустрічей!

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page