Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / Uncategorized / Вдячні захисникам і захисницям

Вдячні захисникам і захисницям

Наталинський ліцей Наталинської сільської ради провів акцію «Разом до Перемоги». Її учасниками стали учні та педагоги закладу освіти. Долучилися й батьки вихованців.

Протягом минулого тижня школярі готували оригінальні звернення до військових та записували відео з вітаннями захисникам. Старшокласники взяли участь у фоточеленджі, а 4-А клас підтримав акцію Міносвіти зі створення найбільшої вербальної листівки. Відбулася й година спілкування в режимі онлайн. Усі ці заходи присвячувалися Дню захисників і захисниць України.

У рамках акції «Разом до Перемоги» було зібрано чимало смаколиків військовим. Разом із листівками представники колективу передали солодощі безпосередньо тим, хто боронить країну від ворога.

Також протягом чотирьох днів у ліцеї тривав фотоквест «Впіймай мить» для учнів 8-11 класів. Дівчатка і хлопчики отримували завдання, шукали відповіді й надсилали їх до оргкомітету. Питання були найрізноманітніші: «Яку тварину козаки називали братом, другом? Зроби її фото», «Хто з відомих гетьманів зображений на 10-гривневій банкноті?», «Знайди портрет і зроби фото автора першої у світі Конституції. Хто це?», та багато інших.

Найкраще впоралися з завданням учні 9-Б класу. Друге місце — у 8-А та 8-Б класів. Третє —  у команд 9-А, 10 та 11 класів.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Читайте в наступному номері

15 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page