Среда , 24 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / «Вбита Попасна» – голова ОВА показав свіжі фото випаленого міста

«Вбита Попасна» – голова ОВА показав свіжі фото випаленого міста

Свіжі фото знищеної російськими окупантами Попасної на Луганщині 4 серпня в Telegram виклав голова обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

«Вбита» – це саме те слово, яке описує фото нижче. Попасна фактично повністю знесена з лиця землі обстрілами з боку військ Росії. Але орки не зупинилися, і навіть захопивши – досі гатять по місту», – написав очільник ОВА.

Промислова та житлові зони – суцільні руїни, місиво з будівельного сміття.

«Росіяни позабирали життя в наших міст і зараз насміхаються над жителями заявами про відновлення. Нічого не побудувавши в своєму житті – вони просто брешуть. Не ведіться на російську пропаганду! Чекаємо на деокупацію. Попасна як і Рубіжне, Сіверськодонецьк, Гірське й інші наші населені пункти – матимуть нове життя», – наголосив голова ОВА.

Після майже повної окупації Луганщини росіяни кинули всі сили на захоплення Донеччини. Регіон постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви і поранених серед цивільного населення та нові руйнування.

Уряд України запровадив обов’язкову евакуацію мешканців неокупованих районів Донецької області перед початком опалювального сезону. З Донеччини мають намір евакуювати щонайменше 200-220 тис. місцевих жителів.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page