Суббота , 30 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Місто / Будівництво спортивної зали в НВК № 3 виконано майже на вісімдесят відсотків

Будівництво спортивної зали в НВК № 3 виконано майже на вісімдесят відсотків

Про перебіг будівельних робіт запитали у відділі освіти Красноградської райдержадміністрації, який є замовником проєкту.

— У новозбудованому приміщенні тривають внутрішні оздоблювальні роботи та монтаж і підключення інженерних мереж, зокрема систем тепло – та енергопостачання, — повідомила завідувачка групи централізованого господарського обслуговування Катерина Ткаченко.— Наразі виконано понад 75 % від запланованих обсягів будівництва. Карантин  через пандемію коронавірусу негативно вплинув на графік проведення робіт, проте зі збереженням нинішніх темпів  вони мають завершитися без істотного відставання від плану.

Нагадаємо, що проєкт будівництва спортивної зали в навчально-виховному комплексі № 3 розрахований на два роки, а саме до кінця 2020-го. Кошторисна вартість спорудження об’єкта — 13 млн. 542 тис. гривень. Його фінансує обласний бюджет.

На наступний 2021-й рік заплановано благоустрій території поруч із новобудовою, а також облаштування двох спортивних майданчиків на подвір’ї НВК № 3 — універсального та тренажерного. Фундамент під майбутні майданчики вже підготовлений.

Фото з архіву НВК № 3

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page