Пятница , 29 Март 2024
На головну / Uncategorized / Багатий успіхами жовтень

Багатий успіхами жовтень

Нещодавно районна газета писала про здобутки самодіяльних артистів Петрівського сільського будинку культури Наталинської громади. І ось чергові успіхи наших земляків.

Двадцятого жовтня визначали переможців I Відкритого дистанційного багатожанрового марафону мистецтв «Талановиті та незламні». Його організатором виступила Чемеровецька селищна рада Хмельницької області. За рішенням журі наші талановиті земляки отримали Диплом другого ступеня в номінації вокальне мистецтво.

Також гурт «Мрія» Петрівського СБК (керівниця Тетяна Рогіз) отримав перше місце у Всеукраїнському двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі «Україна переможе». Він проходив 22-23 жовтня в Одесі.

—Ми отримали запрошення взяти участь у цьому творчому змаганні — і відразу погодилися, — каже Тетяна Рогіз. — Представили на розгляд журі пісню «Ой чий то кінь стоїть» — й перемогли в номінації «Народний вокал».

Колектив щиро дякує Юрієві Стрюку за допомогу в підготовці колективу до виступів. Талановитість виконавців і професійність їхнього наставника забезпечила схвальні відгуки журі й справедливу перемогу в цьому творчому протистоянні.

Про нас Nadiya Lyahova

Перевірте також

Читайте в наступному номері

8 лютого 2024

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page