Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Юлія Світлична відвідала Красноградщину з робочою поїздкою

Юлія Світлична відвідала Красноградщину з робочою поїздкою

Народний депутат України побувала в Петрівській сільській раді. У селі Петрівка кілька місяців тому призупинилося будівництво  амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Будівельні роботи були виконані майже на 90 %, але через припинення фінансування наразі заморожені. Тепер належить розібратися, чому так сталося й довести справу до завершення. Жителі громади сподіваються, що невдовзі зможуть отримувати медичні послуги за місцем проживання.

 У Краснограді Юлія Світлична провела особистий прийом громадян. Красноградці зверталися до неї з різних питань. Зокрема, щодо можливості облаштування в квартирах індивідуального опалення, виплат заборгованості із заробітної плати, ремонтів доріг та інших.

Наостанок депутатка зустрілася з колективом Красноградської центральної районної лікарні. Для потреб медичних працівників вона передала захисні маски багаторазового використання. Ці вироби універсальні, мають змінні фільтри, їхній розмір регулюється за допомогою ременів. Тож носити їх можуть різні користувачі. Також ЦРЛ отримала мийно-дезінфекційну машину для мийки термолабільних ендоскопів.

На думку Юлій Світличної, яку вона озвучила в інтерв’ю для засобів масової інформації, важливими кроками відповідальності влади є насамперед вирішення проблемних питань у гуманітарній сфері, зокрема медицині, освіті, забезпеченні соціальних гарантій різним верствам населення. Захист інтересів громадян є пріоритетним. Відтак кожне зверненння, з яким до неї приходять люди, спершу ретельно вивчається, аби знайти оптимальний шлях розв’язання проблеми.

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page