Вторник , 16 Июль 2024
На головну / НОВИНИ / У центрі Наталиного оновлять парк

У центрі Наталиного оновлять парк

Минулого тижня у приміщенні Наталинської сільської ради відбулася зустріч керівництва, депутатів і жителів громади з представником ТОВ «Альянспроект» із Харкова, архітектором і дизайнером Інною Васильковою. Фахівець презетувала проект майбутньої реконструкції зеленої зони. Учасники зібрання висловили пропозиції щодо благоустрою цієї території.

Площа парку в Наталиному становить три гектари. Дизайнер пропонує розділити його на кілька основних зон. Одну з них планується відвести під дитячий майданчик. Він складатиметься з двох частин, окремо для дозвіллля малят і підлітків.

Також тут з’явиться територія зі сценою для проведення масових заходів під відкритим небом. Поруч обладнають місця для організації виставок, розміщення яток виїзної торгівлі та автомобільну стоянку.

Модернізації зазнає і меморіальний комплекс жертвам Другої світової війни. У парку також працюватиме зона WI-FI для безперешкодного користування інтернетом.

А ще тут передбачать сучасне освітлення, зручні пішохідні доріжки, тіньові павільйони й укриття на випадок дощу та інші малі архітектурні форми. Зокрема, наталинці запропонували облаштувати майданчик для настільних ігор на свіжому повітрі. Крім того, у парковій зоні висадять квіти, декоративні кущі та дерева, підведуть воду для поливу зелених насаджень. Ще один важливий елемент, який планують установити, — туалет.

— Проект благоустрою парку лише на стадії підготовки, тож його обговорення продовжиться, — розповіла кореспонденту «Вістей…» Наталинський сільський голова Віолета Боровська. — Це перша зустріч із дизайнеркою. Фахівець навідається до нас з повторним візитом.

За словами Віолети Боровської, проект реконструкції зеленої зони розмістять на сторінці Наталинської громади у фейсбук. Тож всі охочі зможуть озвучити зауваження та ідеї щодо її облаштування.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Ще один рейс із Краснограда до Харкова

Із 12 квітня у пасажирів буде додаткова можливість дістатися до обласного центра. Запроваджується ще один …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page