Четверг , 28 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / У рибних консервах «Аквамарин» виявили ботулізм

У рибних консервах «Аквамарин» виявили ботулізм

Випадок захворювання на цю небезпечну недугу після вживання консервованої риби зафіксований у жителя села Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району Київської області. Постраждалий пригостився консервою «Скумбрія атлантична натуральна з додаванням олії» від ТМ «Аквамарин», дата виробництва 05.07.2018 р. партія 80УБ23ИРФ виробництва ТОВ «РКЗ «Південний», (вул. Ізмаїльська,106, м. Білгород-Дністровський, Одеська область, 67700),  — інформує районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області з посиланням на Держпродспоживслужбу Києва.

У торговельній мережі столиці ця продукція виявлена у системі магазинів ПІІ «Білла-Україна». На полицях місцевих закладів торгівлі також нерідко можна побачити рибні консерви цієї марки. Фахівці закликають красноградців звертати увагу на дату їхнього виробництва, а краще утриматися від такої покупки.

Як ми повідомляли раніше, українці стали частіше хворіти на ботулізм. За перші п’ять місяців нинішнього року в Україні виявили 40 випадків цього захворювання. Як наслідок постраждали 46 осіб, троє із них померли.

Фото: Красноградське районне управління ГУ Держпродспоживслужби в Харківській області

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page