Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / У Наталиному після реконструкції відкрили приміщення школи

У Наталиному після реконструкції відкрили приміщення школи

До старту занять першого вересня у Наталинській об’єднаній  територіальній громаді реконструювали приміщення школи в Наталиному.

Просторе подвір’я з дизайнерськими клумбами. Широкі доріжки, оздоблені сучасними матеріалами. Охайна будівля, фасад якої пофарбований в українські національні кольори— жовтий і блакитний. Вхід до неї святково прикрашений повітряними кульками…Через карантинні обмеження всередину пускали тільки школярів і педагогів. Попри це невелике свято на шкільному ганку влаштували для першокласників та одинадцятикласників навчального закладу. Учнів вишикували з дотриманням соціальної дистанції. Батьки та інші гості спостерігали за дійством на відстані.

Здійснити мрію наталинців про реконструкцію школи допомогло ТОВ «Перша Слобожанської будівельна компанія». Нині для учнів і педагогів створені комфорні умови для взаємодії в освітньому процесі: сучасні класи з новітнім обладнанням,  нова майстерня, оновлена вхідна група, реконструйована їдальня, забезпечена всім необхідним  для зручностей відвідувачів  та роботи персоналу тощо.

Нинішнього навчального року місцевий заклад загальної середньої освіти змінився не тільки ззовні, а й отримав новий статус — став опорним. Відтепер він має назву — Наталинський ліцей і складається з дошкільного підрозділу, розташованого в Наталиному та Попівської філії. Нині його відвідують понад 340 учнів та 105 дошкільнят. Цьогоріч двадцять вісім хлопчиків і дівчаток переступили поріг Наталинської школи вперше. Ще більше ста школярів навчаються у філіалі навчального закладу в Попівці. Нинішнього  вересня туди прийшли здобувати знання 16 першокласників.

Нагадаємо, торік у Наталиному урочисто відкрили реконструйоване приміщення дошкільного підрозділу. Нині у ліцеї тривають роботи зі зведення прибудови, де розташується спортивний комплекс з додатковими основними і допоміжними приміщеннями.

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page