Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Упорядкуй територію, виграй подарунок

Упорядкуй територію, виграй подарунок

Всеукраїнській конкурс до Всесвітнього дня прибирання стартував із першого вересня. Долучитися до нього пропонують закладам загальної середньої освіти. Переможцям презентують комплекти крісел-мішків для шкільних приміщень, школи-учасниці отримають подяки за участь, а найактивніші – дипломи та смачні подарунки, результати оприлюднять 25 вересня 2020 року на сайті та в соціальних мережах «School Recycling World», — повідомив пресцентр Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day» в Україні.

В екологічній акції беруть участь 180 країн. Конкурс відбувається у таких номінаціях: найбільша кількість індивідуальних учасників, найбільша кількість сміття зібраного під час Всесвітнього дня прибирання учнями школи, найбільша кількість вторинної сировини зданої на переробку знайденої під час прибирань.
За умовами конкурсу необхідно:

— опублікувати анонс акції на інформаційних ресурсах навчального закладу із закликом приєднуватися;

— провести прибирання  у період із 1 по 19 вересня 2020 року; зробити фото «до» та «після» і опублікувати їх у соцмережах з хештегами #побачивприбери #worldcleanupday #schoolrecyclingworld #letsdoitukraine. Ініціатори заходу рекомендують влаштовувати індивідуальні та сімейні прибирання, а потім об’єднати результати для перемоги.
— підсумувати результати кількості учасників, кілограмів зібраного сміття та вторинної сировини в онлайн-анкету до 22 вересня 2020 року (одна школа – одна анкета).

Учасникам акції нагадують про необхідність дотримуватися карантинних обмежень. На локації одягати маски, рукавички, користуватися антисептиками, дотримуватися соціальної дистанції та правил техніки безпеки.

Деталі ініціативи дізнавайтеся за посиланням : https://schoolrecyclingworld.org/2020/09/01/world-cleanup-day/

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page