Пятница , 29 Март 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / СOVID-19 виявили у ще одного медика районної лікарні

СOVID-19 виявили у ще одного медика районної лікарні

Про це 21 червня кореспондентці газети повідомили в Красноградській центральній районній лікарні. Стан хворої задовільний. Упродовж найближчих 14 днів вона перебуватиме на самоізоляції  під наглядом сімейного лікаря. Визначається коло контактних осіб.

Нині в інфекційному відділенні ЦРЛ знаходяться четверо хворих із підтвердженим діагнозом COVID-19. Пацієнти чекають висновків повторної ПЛР-діагностики. Тоді прийматиметься рішення про виписку чи продовження курсу лікування. Ще один пацієнт із підозрою на коронавірус. Результатів його аналізів із обласної вірусологічної лабораторії також поки немає. За останню добу хворих із пневмоніями до районної лікарні не поступало.

На Харківщині відучора коронавірусну інфекцію діагностували ще у 26 жителів регіону, загальне число пацієнтів із COVID-19 за весь період спостереження досяг 1805 осіб. За минулу добу додався ще один летальний випадок. Хвороба забрала життя 71-річної харків’янки. За час пандемії коронаврірусу в Харківській області від інфекції померло  69 громадян, одужало — 849, — інформує обласний лабораторний центр.

 

 

 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page