Пятница , 29 Март 2024
На головну / СУСПІЛЬСТВО / Статус безробітного відтепер можна отримати на порталі «Дія»

Статус безробітного відтепер можна отримати на порталі «Дія»

Онлайн-ресурс державних послуг «Дія»  доступний за посиланням https://is.gd/3E0QYG . Аби зареєструватися необхідно зробити лише три кроки.

Зокрема:

— авторизуватися в кабінеті користувача на порталі «Дія» за допомогою електронного підпису, електронної системи ідентифікації Bank ID чи Mobile ID;

— заповнити заяву: внести свої особисті дані (серію, номер паспорту, ідентифікаційний код, номер документа про освіту, відомості про останнє місце роботи, зазначене в трудовій книжці). Завантажити документи та разом із заявою надіслати  їх на розгляд;

— отримати підтвердження на електронну пошту або на телефон про надання статусу безробітного, якщо документи оформлені правильно. Якщо є зауваження – вам надішлють сповіщення про необхідність доопрацювати заяву або ж нададуть аргументовану відмову.

Важливо! У заяві потрібно вказати номер соціального рахунку для того, аби отримувати допомогу по безробіттю. Якщо рахунку для соцвиплат немає, його можна оформити упродовж 10 днів та надіслати номер на електронну адресу Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості 2027@khcz.gov.ua.

Довідково

Набути статус безробітного через портал державних послуг «Дія» стало можливим задяки реалізації спільного проєкту Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Міністерства цифрової трансформації України та Державної служби зайнятості, за підтримки USAID/UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/TAPAS». 

 

Про нас admin

Перевірте також

Харків атакували ворожі ракети і шахеди

Про ситуацію на Харківщині на 31 грудня розповів начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page