Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Районна філія державної служби зайнятості співпрацює з Наталинською ОТГ

Районна філія державної служби зайнятості співпрацює з Наталинською ОТГ

Фото Красноградської районної філії державної служби зайнятості

Одинадцятого лютого фахівці філії провели виїзний семінар у селі Попівка, яке входить до складу об’єднаної територіальної громади. Під час спілкування з жителями вони презентували послуги з професійного навчання громадян.

— За сприянням служби зайнятості безробітні можуть пройти професійну підготовку та перепідготовку за робітничими професіями, актуальними на ринку праці, — звернулася до учасників зібрання спеціаліст районної філії державної установи Дарина Литовченко.  — Вона проводиться за  груповою, індивідуальною чи дуальною формами навчання. Крім того, ви маєте можливість підвищити кваліфікацію як робітник чи фахівець, у тому числі, стажуватися безпосередньо на виробництві, аби опанувати нову компетенцію, та закінчити курси цільового призначення.

Також присутніх поінформували щодо здобуття освіти за умов видачі ваучера. Громадяни цікавилися переліком спеціальностей, напрямів підготовки і підвищення кваліфікації, а також навчальними закладами, де можна опанувати нову професію після 45 років. Фахівці служби зайнятості проконсультували запитувачів, як діяти, аби прискорити працевлаштування.

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page