Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Підопічні терцентру отримують послуги без затримок

Підопічні терцентру отримують послуги без затримок

Під опікою Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградського району знаходиться понад тисячу краян. Переважно це люди старшого віку та громадяни з інвалідністю. В умовах карантину робота служби набула особливого змісту.

— Ми надаємо різний спектр послуг, але в нинішній непростий час підтримка життєдіяльності уразливих верств населення вийшла на перший план, — говорить керівник терцентру Людмила Тущенко. — Забезпечення продуктами та медикаментами, за потреби підвезення до медичних закладів — тепер основні напрямки роботи соціальних працівників. До виконання цих завдань долучається весь колектив. Засобами захисту для роботи на виїздах персонал забезпечений. Одночасно з доставкою предметів і товарів першої необхідності інформуємо підопічних про умови карантину і ситуацію з поширенням коронавірусу, наполягаємо на важливості залишатися вдома та ретельно стежити за самопочуттям.

За словами Людмили Тущенко, за період дії карантинних обмежень в Україні  вже були випадки шахрайства, коли під виглядом соціальних працівників до осель громадян потрапляли зловмисники. Тож пропонує благодійникам і волонтерам, які прагнуть допомогти незахищеним верствам населення, спершу звертатися в терцентр. Телефони взаємодії: (05744) 7-32-70 та (05744) 7-39-31.

Фото: Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Красноградського району

Про нас admin

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page