Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / Патрульна поліція під час огляду машини виявила канабіс

Патрульна поліція під час огляду машини виявила канабіс

Інцидент стався в обід, 22 липня, на стаціонарному посту «Красноград». Полісмени зупинили  для перевірки документів легковик DAEWOO Lanos, яким керував 39-річний водій. Пасажир автівки помітно нервував. Подальше обстеження транспортного засобу та попутників розкрило причину такої поведінки, — інформує Поліція Красноградщини у фейсбук.

У сумці схвильованого молодика правоохоронці знайшли згорток із речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження з характерним запахом канабісу вагою майже три грами. Власником небезпечного краму виявився 28-річний житель Балаклійщини. Раніше молодий чоловік не мав проблем із законом.

Знахідку передано на експертизу. Любителю «травки» загрожує до трьох років позбавлення волі. За фактом правопорушення відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України, — зазначено в повідомленні з посиланням на слова начальника Красноградського відділу поліції Сергія Приймака.

Фото: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=515560325849462&id=100021864961217

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page