Пятница , 29 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Офіційна робота в Ізраїлі — не міф, це реальність!

Офіційна робота в Ізраїлі — не міф, це реальність!

Якщо ви кваліфікований опалубник, арматурник, лицювальник або штукатур, тоді маєте шанс офіційного працевлаштування в Ізраїлі.

  У рамках міждержавної двосторонньої Угоди, яка укладена між урядами України та Держави Ізраїль, українським громадянам надана можливість працевлаштування в будівельній галузі на ринку праці Ізраїлю.

 Відповідно до Угоди, визначено чотири сфери для працевлаштування висококваліфікованих українських фахівців в Ізраїлі:

  • опалубник — будівельні роботи (промислове будівництво, обробка деревини), обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • арматурник — робота з металом, обов’язковим є вміння читати плани будівництва;
  • лицювальник-плиточник (покриття стін та підлоги керамічною плиткою);
  • штукатур (штукатурні роботи).

За інформацією Красноградської районної філії Харківського обласного центру зайнятості, отримати роботу можуть чоловіки 25-50 років, громадяни України, які володіють професійними навичками зайнятості, досвідом і високим рівнем здібностей у визначених професіях, ніколи раніше не працювали в Ізраїлі, не мають там родичів першої лінії, не мають судимості. Українці, працевлаштовані в Ізраїлі, користуються рівними правами, як і місцеві працівники, відповідно до ізраїльського законодавства та імплементаційного протоколу, включаючи дні відпустки, лікарняний, виплати на оздоровлення та інше, що буде відображено в трудовому договорі. Робітникам надається заробітна плата від 1700 доларів США, належні умови для роботи та проживання.

Слід зазначити, що у 2019 році представники ізраїльського управління реєстрації населення і міграції відібрали в Україні понад 500 українських працівників для роботи в Ізраїлі в межах реалізації двостороннього договору між країнами. Усі кандидати отримали право на роботу в Ізраїлі на період до п’яти років, а також належні соціальні права, як і ізраїльські робітники.

Відгуки щодо працевлаштування в Ізраїлі можна переглянути на офіційному YouTube каналі за посиланням

https://www.youtube.com/channel/UCwiSJDHUS7lJQASCxVEZThg

Більш детальна інформація на сайті https://www.facebook.com/IsraelJobOfficial.

Окрім того, звертайтеся до Красноградської районної філії ХОЦЗ за адресою: м. Красноград, вул. Соборна, буд. 81-А або телефонуйте на номер     7-17-44.

Про нас Касьянова Світлана

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page