Четверг , 28 Март 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / На Красноградщині сталася смертельна ДТП

На Красноградщині сталася смертельна ДТП

Другого липня близько о пів на шосту вечора на 106 км траси Харків-Красноград-Перещепине легковий автомобіль «Мерседес» виїхав на смугу  зустрічного руху та зіткнувся з вантажівкою «Мерседес», яка далі зіштовхнулася з пасажирським автобусом сполученням «Суми-Запоріжжя». У результаті зіткнення загинув житель міста Суми, 37-річний водій легковика, та його 39-річна дружина. Дванадцятирічну доньку загиблої з переломом руки госпіталізували до хірургічного відділення районної лікарні. У рейсовому автобусі постраждалих немає, — йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Харківської області.

За попередньою інформацією, водієві легковика стало зле за кермом. Він не справився з керуванням транспортним засобом. Це і стало причиною аварії.

Нині слідчим вирішується питання щодо внесення відомостей про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці з’ясовують всі обставини ДТП.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Харківщина під ворожими обстрілами

Про наслідки воєнних злочинів росіян на Харківщині за минулу добу повідомив начальник ХОВА Олег Синєгубов. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page