Вторник , 16 Апрель 2024
На головну / ЗДОРОВ'Я / На Красноградщині вже 16 підтверджених випадків COVID-19

На Красноградщині вже 16 підтверджених випадків COVID-19

Таку статистику на 28 травня оприлюднив Харківський обласний лабораторний центр. ПЛР-діагностика підтвердила коронавірус у  ще одного жителя Краснограда, — пояснили у Красноградській  центральній районній лікарні. Чоловік середнього віку днями  був госпіталізований із пневмонією до інфекційного відділення ЦРЛ. Результати аналізів у вірусологічній лабораторії Харкова засвідчили у нього СOVID-19.

Окрім хворого на коронавірус красноградця, зараз у стаціонарі місцевої ЦРЛ перебувають ще двоє пацієнток із коронавірусною інфекцією — мешканки Зачепилівського та Сахновщинського районів. Також СOVID-19 підозрюють у  жительки Сахновщини, яка лікується в інфекційному відділенні районної лікарні. Остаточний діагноз встановлять на підставі ПЛР-тесту. До обласного лабораторного центру були передані проби ще від кількох  хворих із пневмоніями, які поступили за останній час. Висновків лабораторних досліджень поки немає. Тож, окрім 16 офіційно підтверджених випадків коронавірусу, в районі залишаються ще три підозри на таку інфекцію.

Однак є і приємні новини. Від СOVID-19 одужав житель Краснограда, у якого хворобу  діагностували кілька тижнів тому. Наразі його виписали з лікарні. Також здоровими визнали двох дітей медичних працівників, які після позитивного ПЛР-тесту на коронавірус дотримувалися самоізоляції. Їхні повторні аналізи, проведені згідно з графіком,  виявилися негативними.

Динаміку та наслідки поширення СOVID-19 Харківщиною на  28 травня демонструє інфографіка Харківського обласного лабораторного центру:

Про нас admin

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page