Суббота , 20 Апрель 2024
На головну / НОВИНИ / Надзвичайні події / На Красноградщині вантажівка збила людину

На Красноградщині вантажівка збила людину

Від отриманих ушкоджень потерпілий помер у реанімаційному відділенні районної лікарні, — повідомив місцевий відділ поліції.

Інформацію про те, що на проїзній частині траси Харків – Сімферополь, поблизу с. Іванівське, лежить чоловік правоохоронці отримали п’ятнадцятого жовтня  чверть на десяту годину вечора.

Патрульна служба відразу виїхала за викликом. На місці події полісмени виявили потерпілого з ознаками життя і тілесними ушкодженнями. Ним виявився 51-річний житель Краснограда. Чоловіка доправили до приймального відділення районної лікарні з діагнозом алкогольне сп’яніння, травматична ампутація обох кінцівок. Під час проведення реанімаційних заходів постраждалий у ДТП помер.

По гарячим слідам правоохоронці з’ясували, що причетним до аварії є 62-річний водій вантажного автомобіля VOLVO FH, мешканець Слов`янського району Донецької області.

Наразі водій знаходиться в місцевому відділі поліції. Встановлюються обставини дорожньо-транспортної пригоди.

Слідчим управлінням ГУ Національної поліції в Харківській області вирішується питання про внесення відомостей до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 286 Кримінального Кодексу «Порушення правил безпеки дорожнього руху «.

Фото: Красноградський відділ поліції

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Служба зайнятості допомагає учасникам бойових дій та членам їхніх родин

Від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну чимало українців набули статусу учасників бойових дій і …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page