Пятница , 29 Март 2024
На головну / ДОЗВІЛЛЯ / Спорт / Найправніші стрільці мешкають в Попівці

Найправніші стрільці мешкають в Попівці

На фото зліва направо:Анастасія Зінченко,Антон Бортник, Андрій Бортник,Оксана Веклич,Михайло Зінченко, Віктор Перехода

Такий результат підтвердили змагання зі стрільби кульової в залік спартакіади району серед  сільських та міської рад. Минулого четверга на стадіоні «Ювілейний» за перемогу в них боролися 11 команд із територіальних громад Красноградщини. Представники Наталинської ОТГ Михайло Зінченко та Анастасія Зінченко з Попівки здобули 70 очок і стали лідерами турніру.

— Друге місце з 69 очками в активі посіла команда Хрестищенської сільської ради у складі Сергія Шатравки та Андрія Литовченка. «Бронза» у команди Піщанської сільради, за яку виступали  Світлана Кривенко та Олександр Уткін. На двох вони вибили  65  очок, та випередили команду Соснівської сільської ради за рахунок більшої кількості здобутих  десяток, — повідомив директор КЗ «Спортивний клуб «Олімп» Віктор Перехода. — Переможців та призерів відзначили  медалями та  грамотами сектору молоді та спорту Красноградської районної державної адміністрації. Вручала відзнаки керівник сектору Оксана Веклич.

Судили змагання брати Андрій та Антон Бортники. Обидва спортсмени виступають за збірну району та області. Хлопці є синами відомого місцевого тренера та викладача Миколи Бортника, який тривалий час був наставником районної команди Під його керівництвом красноградці здобували титул  чемпіонів і ставали володарями кубку Харківщиниі, вдало виступали на першості України та були призерами міжнародних змагань. Торік життєва стежина Миколи Бортника раптово обірвалася. Учасники турніру вшанували пам’ять тренера хвилиною мовчання.

Про нас Лаптєва Наталія

Перевірте також

Переміг «Колос» із Сахновщини

Відкритий турнір з футзалу серед ветеранів 50+ цієї суботи відбувся у Красноградському фізкультурно-оздоровчому комплексі. У …

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

You cannot copy content of this page